Mijn expertise

 

Energetische behandelingen

 

Ik ben gecertificeerd Soul Body Fysion ® practitioner en daarmee help ik het kind om ziel en lichaam samen te smelten. Hierdoor ervaart het kind direct innerlijke rust en worden blokkades opgelost. Hierna kan het kind zichzelf beter ontwikkelen.

Een kind dat snel boos is, innerlijk onrustig, vervelend gedrag laat zien of vastgelopen is op school, is onvoldoende verbonden met zijn Ware Zelf. De energiestroom van de ziel ( Ware Zelf, wie het kind werkelijk is ), kan daardoor onvoldoende doorstromen waardoor het kind zelf minder wordt gezien.

Dat is voor het kind en ouder(s) of opvoeders lastig en verdrietig, maar het goede nieuws is dat hier een prachtige energetische techniek voor bestaat die écht heel goed, snel én fijn werkt. Soul Body Fysion ®

Wanneer we samen een vertrouwensband hebben opgebouwd hou ik de handen van het kind vast en zet via De naam van het kind een intentie neer. De energie van de ziel doet zelf zijn werk. Dit is écht fantastisch mooi!

Dit gun ik vanuit mijn hart ieder kind of volwassenen, die dit goed kan gebruiken.


Heel Ring ®

Heel jezelf op een dieper niveau en oude pijnen verdwijnen

Ik heb via mijn helpers in de hemel deze prachtige energetische techniek mogen doorkrijgen. Dit is een energetische techniek die Lichaam, Geest én Ziel terugbrengt naar de staat van zijn toen de Ziel op aarde kwam. De geboortedag!

Daarmee wordt energetisch een balans gebracht in het totale wezen.

Dit helpt uitstekend bij trauma's. Het grootste voordeel is, dat er niet gesproken hoeft te worden. Dit mag natuurlijk wel, maar ook bij deze sublieme techniek doet de energie zijn werk door de juiste intentie neer te zetten.

De Regenboog Plu methode

 

De Regenboog Plu methode is een methodiek die kinderen helpt innerlijk te versterken en energetisch te beschermen.

Deze methode heb ik zelf ontwikkeld en gebruik ik binnen mijn praktijk.